Elise’s Favoriete Kaartendecks

 In Lifestyle

Heb ik je al over mijn allergrootste liefde verteld in het leven? Niet iedereen zal deze liefde begrijpen, maar voor mijn gevoel zijn we er in deze tijd wel klaar voor om het onderwerp bespreekbaar te maken. Het gaat namelijk om mijn Orakelkaarten. Mijn liefde voor alles wat er om me heen aanwezig is, behalve mijn gezin. Mijn Orakelkaarten spelen een grote rol in mijn leven en ik wil je uitleggen waarom, omdat ik wens dat ook je Orakelkaarten een grotere rol gaan spelen in je leven. Dat je je ondersteund voelt en niet meer doelloos. Dat je het gevoel hebt dat je alles kunt vragen, maar ook op de moeilijke dagen dat je begeleid wordt en niet hoeft te wachten tot een ander je de bevestiging geeft of je wel goed onderweg bent.

Leven in overvloed

Iedereen droomt over een overvloedig leven en we wensen allemaal dat we op een dag voldoening zullen voelen in ons leven, maar hoe begin je met aan je delen werken? Op welke manier kun je het voor jezelf mogelijk maken om doelen te behalen als je zelf soms de strijd in je lichaam hebt om te communiceren met je eigen gevoel? Daar ga ik je vandaag mee op weg helpen want je hoeft niet te dwalen in de angst dat je doelen niet uitkomen. De angst dat onze doelen niet uit kunnen komen komt vaak vanuit onze miscommunicatie met onszelf en met het Universum. Velen zijn vergeten dat er oneindige potentie voor ons klaar ligt als we in staat zijn om ermee in verbinding te staan.

Je staat er niet alleen voor

We hebben vaker het gevoel dat we het leven alleen moeten bewandelen dan dat we het gevoel hebben dat we ondersteund worden in het leven. De pijn die we voelen in onze schouders, die doorloopt naar onze onderrug verteld ons dat we teveel spanning hebben in ons leven en dus leven in de angst dat alles op onze schouders rust. De lusten worden niet opgenomen door ons, maar we voelen wel de lasten in het leven. We vertrouwen niet meer in ons eigen gevoel, omdat we vaak met de gedachte lopen dat we geen doel hebben op Aarde.

Maar al met al zijn deze gedachtes allemaal te verklaren. Al met al kan ik je meegeven dat je er niet alleen voor staat, maar door niet te lang te spreken over de angst die je voelt en gelijk te schakelen naar de oplossing ben ik in staat door je in deze twee minuten je leven te veranderen. Je kunt, als je de blog afleest, gelijk verbinding gaan maken met wie je bent.

Verbinding met je Authentieke Zelf

Je bent in staat om direct verbinding te maken met je Authentieke Zelf en de angst die je voelt voor je leven, maakt niet uit in welk gebied, te laten vervagen. Het geheim ligt hem namelijk niet in je talenten of in je doorzettingsvermogen. Het geheim ligt hem in je verbinding met het Universum. Met alles wat er om je heen aanwezig is en door hier gebruik van te maken en de kennis die in je leeft te vergroten ben je in staat om verandering direct toe te passen in je leven. Hoe weet ik of dit mogelijk is? Doordat het stukje wat je boven leest mijn eigen leven was vijf jaar geleden inmiddels bijna zes jaar. Toen ik begon aan mijn Spirituele Groei was ik verdwaald en een ding was zeker: ik wist niet waar ik moest beginnen. Als je naar anderen kijkt en ziet hoe ze gelukkig zijn hoe motiveer je jezelf om hetzelfde geluk in je leven aan te trekken?

De kennis in jezelf gebruiken

De momenten waarin je je zo verdwaald voelt kunnen zwaar aanvoelen, maar het is niet waar je hoeft te blijven. Je kunt op elk moment gebruik maken van de kennis die al aanwezig is in jezelf, maar die slaapt. De kennis die je vertelt dat als je in staat zou zijn om er verbinding mee te maken dat er zoveel meer mogelijk is. Het enige wat je hoeft te doen is je mindset ervan te overtuigen dat je doelen behalen een doel is. Deze stap duurt het langste, omdat je voorbij je eigen trauma’s en angsten moet, maar het is niet onmogelijk. Als je in staat bent om al deze stappen te nemen, terwijl je ondersteund word dan kan ik je garanderen dat je leven direct zal veranderen.

Stappen zetten met je Authentieke Zelf

Het is juist wanneer we leunen op de kennis die we hebben dat we mis-gelijnde stappen gaan nemen. We gaan ervan uit dat we weten waar we mee bezig zijn, maar als je wist waar je mee bezig was dan zou je al zijn waar je had willen zijn. Dus, vandaag wil ik je overtuigen om een andere benadering toe te passen in je leven. Vandaag wil ik dat je initiatief neemt in je leven en dus meer gaat leren vertrouwen in iets in je wat aanwezig is, maar op dit moment niet geprikkeld word. Je gaat nu de strijd aan met jezelf en hoewel dit confronterend is zit er ook
een zegen achter deze stap. Doordat je de verantwoordelijkheid neemt over je leven zul je de lasten krijgen van je eigen fouten, maar je zult ook de lusten krijgen die erbij komen kijken zodra je begint te stappen in je authentieke zelf.

Veranderen vanuit je hart

Deze stappen gaan het verschil maken in je leven. Heb je het gevoel dat je geen overvloed hebt in je leven of dat je zoveel moet doen om ervoor te zorgen dat je gelukkiger word? Dan zal deze oefening je op weg helpen. Verandering is  moeilijk als je geen stappen nemen. Alle verandering begint in ons hart. Verandering kondigt zich altijd op momenten aan waarop je op een punt staat van opgeven. Dit is wanneer je het meeste leert vertrouwen in iets wat buiten je aanwezig is. Hierdoor ben je in staat om los te laten. Het is, omdat we juist zo vasthouden aan onze angsten en twijfels dat we elke keer tegen dezelfde muur aanlopen. Maar wanneer je jezelf volledig overgeeft aan het Universum en dus in overgave terecht komt, zul je zien dat alles waar je al deze tijd naar op zoek was er al deze tijd al is geweest.

Elise’s favoriete kaartendecks

Beginnen met het maken van verbinding met het Universum kun je doen door een kaartendeck te kopen.

Wisdom of the Oracle

Mijn favoriete Orakeldeck is Wisdom of the Oracle deck van Colette Baron Reid. Haar Orakeldeck werkt ontzettend goed samen met het boekje (uitleg) die je erbij krijgt. Als je het leuk lijkt om te leren samenwerken tussen kaart en boekje (zeker handig als je moeite hebt met de boodschappen vertalen) dan kan ik je dat leren. Het is een van mijn favoriete stukken om aan iemand uit te leggen. Ik verander je perspectief naar hoe je naar de wereld kijkt en automatisch zie je je eigen realiteit veranderen. Je samenwerking met dit Orakeldeck zal dan ook versterken en verbeteren, omdat je het kaartendeck leert kennen.

Wat ik zelf ook mooi vind aan dit kaartendeck is dat je elke keer als je naar de kaart kijkt weer iets nieuws leert. Er zijn ontzettend veel symbolen verstopt in de kaarten, maar de kaarten hebben ook hun eigen kleuren. Dat voelt, vertrouwt en vernieuwend tegelijkertijd.

Mystical Shaman Deck

Een ander deck waar ik de laatste jaren veel healing uit heb gehaald is de Mystical Shaman deck ook van Colette Baron Reid. Ik hoop dat je nu begint door te krijgen dat ik een enorme fan ben van Colette haar kaartendecks. Niet alleen omdat we op dezelfde manier kaarten lezen en ik dus haar kaarten sneller kan lezen maar ook, omdat ze een prachtig mens haarzelf is. Wil je ook leren Orakelkaarten vertalen en dus lezingen doen voor jezelf? Neem hier een kijkje. Het deck van Mystical Shaman heeft een werking waarin je kunt vragen naar de kern van een blokkade. Het heeft me ontzettend veel inzichten gegeven waardoor ik sneller door mijn blokkades heen kon gaan.

Het helpt ook vertalen wat de volgende stap is als je het gevoel hebt dat je wil gaan bewegen en niet teveel tijd wil besteden aan healing.

Gaia Orakel

Mijn laatste aanbeveling is de Gaia Orakel die ik als cadeau heb gekregen. Dit deck is van Toni Carmine Salerno. Wat een prachtig deck en de boodschappen die je eruit krijgt zijn zo ontzettend raak. Ik vind het zelf heel prettig om met dit deck samen te werken zeker, omdat het mijn persoonlijke energie goed vertaald. Het is soms heel makkelijk om een lezing te doen voor een ander, maar wanneer het komt tot een lezing doen voor jezelf, zodat je weet hoe je je doelen kunt behalen dan is het nog wel eens een strijd.

Zelf initiatief nemen in plaats van wachten op bevestiging

Dat is de reden waarom ik me heb verdiept in het leren lezingen doen voor jezelf. De energie die om je heen aanwezig is leren vertalen, zodat ik niet afhankelijk was van een ander om me op weg te helpen. Het heeft voor grote doorbraken gezorgd in mijn leven en als je dit ook wil leren dan neem hier eens een kijkje. Ik kan met dezelfde hulpstukken die ik heb gebruikt je hetzelfde leren, zodat je niet meer op bevestiging hoeft te wachten van een ander, maar zelf initiatief kunt nemen.

Werken met de Orakelkaarten heeft voor mij zoveel deuren geopend die anders dicht waren gebleven. Ik voel me op de momenten dat er veel verandering is in mijn leven veilig waardoor ik vaker grotere stappen durf te nemen. Door te vertrouwen op het Universum en daarin de bevestiging te krijgen vanuit het Universum is een heerlijke samenwerking. Ik hoef nu niet alles alleen te doen, omdat ik weet dat als ik eventjes verdwaal ik gelijk weer teruggebracht wordt naar mijn doel. Elke keer keer weer word ik terug begeleid naar mijn pad en de veranderingen die ik sindsdien heb gezien zijn enorm. Ik ben mijn Orakelkaarten dan ook ontzettend dankbaar. Werk ermee en leer ze kennen. Ze zijn er voor je en werken als ideaal middel om te communiceren met iets wat niet altijd tastbaar is.

Cursus werken met Orakelkaarten

Werken met orakelkaarten cursus Wil jij meer weten over het werken met orakelkaarten? Volg dan de cursus Werken met Orakelkaarten van Elise Severino. Daarin legt ze je aan de hand van verschillende video’s en opdrachten uit hoe je dit doet. Bovendien krijg je volop support in de bijbehorende facebookgroep.

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website maakt gebruik van cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de website. Lees meer: Cookies & Privacy

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten